Smart ChipTuning

Wat is Chiptuning

Het vermogen van de motor van uw Smart wordt geregeld doormiddel van de boordcomputer van uw auto. In veel auto’s waaronder uw Smart wordt het vermogen veel lager ingesteld dan uw auto daadwerkelijk kan leveren. Dit onder andere door regelgeving en uitstoot marge’s. Maar ook worden vaak duurdere modellen lager afgesteld zodat ze verkocht worden als de minder krachtige modellen. Want motorisch zijn veel modellen vaak wel gelijk.


Doormiddel van Chiptuning wordt het volledige vermogen van uw Smart vrijgegeven zonder dat daar enig risico aan zit.

Sterker nog het heeft vaak alleen maar voordelen.

 chiptuningsmart.jpg
 ca2d9c3a0615121b04881991a2cd6e53.jpg

Voordelen

Door uw auto anders af te stellen doormiddel van Chiptuning wordt uw auto sneller / krachtiger en vaak ook nog eens zuiniger. Als een bijkomend voordeel gaat ook de topsnelheid van uw auto omhoog.

Goed tunen is belangrijk

De auto’s van tegenwoordig zijn niet meer wat de auto’s 40 jaar geleden waren. Tegenwoordig zitten auto’s vol met computer techniek sensoren en dient dit goed op elkaar te zijn afgesteld om goed te kunnen functioneren.

 

Bij Smart&Cars weet u zeker dat u aan het juiste adres zit voor het Chiptunen van uw Smart auto. Wij hebben jaren ervaring en u weet dan ook zeker dat uw auto in goede handen is. Wij hebben namelijk alle soorten combinaties van motoren en auto’s voorbij zien komen en hebben dan ook een uitgebreide ervaring op het vlak van Chiptuning van Smarts.